Poštovani!

Radi sprječavanja širenja virusa COVID-19

RADIMO ISKLJUČIVO PO DOGOVORU I NAJAVI

ZA SVE UPITE slobodno nam se obratite na:

e-mail info@autostaklo-bingo.hr ili

PJ. Čakovečka 124, 40305 Nedelišće

040 895 364 098 482 053

PJ. Franje Galinca 7, 42000 Varaždin

042 206 001 098 9294 218

Zdravlje naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika nam je prioritet.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

AUTOSTAKLA

U ponudi su stakla najvećih svjetskih proizvođača: Pilkington, Saint-Gobain, Sekurit, Guardian, Nordglass, XYG, Benson… Veći dio od tih proizvođača proizvodi originalna i zamjenska stakla za vozila, bilo da se radi o prednjim, bočnim ili zadnjim staklima.

Stalni kontinuiran izbor od cca 2000 stakala na skladištu potvrđuje da ne morate čekati kako bi obavili kupovinu, bez obzira da li kupujete kao poduzetnik – veleprodaja (tvrtke i obrti) ili privatno – maloprodaja.

 

FOLIJE

U ponudi su folije renomiranih svjetskih proizvođača Llumar, 3M i Global, u više boja i različitih namjena, bilo da se radi o folijama za vozila ili objekte.

Stalni kontinuiran izbor više od 10 vrsta folija na skladištu osigurati će da odaberete foliju za Vaše potrebe, bez obzira da li kupujete kao poduzetnik – veleprodaja (tvrtke i obrti) ili privatno – maloprodaja.

 

MATERIJALI ZA UGRADNJU AUTOSTAKALA

U ponudi su materijali za ugradnju autostakala renomiranih svjetskih proizvođača Henkel (Loctite i Teroson) i Dow Automotive Systems. Tu spadaju osnovni materijali za ugradnju autostakala kao što su ljepila, mase za brtvljenje, primeri, odmaščivači te pomoćni pribor kao što su žice, četkice za primer, naljepnice retrovizora i sl.

U ponudi su također setovi koji sadržavaju sve potrebno za ugradnju jednog autostakla na vozilo.

Stalni kontinuiran izbor na skladištu osigurati će da odaberete materijal za Vaše potrebe, bez obzira da li kupujete kao poduzetnik – veleprodaja (tvrtke i obrti) ili privatno – maloprodaja.

METLICE BRISAČA, TEPISI (PODNICE)

U ponudi su metlice brisača stakala kao i tepisi za unutrašnjost vozila.

Metlice brisača stakala renomiranog svjetskog proizvođača Valeo, tipski, za sve vrste vozila, osobna i teretna.

Tepisi (podnice) za vozila, u ponudi su gumeni ili platneni, tipski te univerzalni, za sve vrste vozila, osobna i teretna.

Stalni kontinuiran izbor na skladištu osigurati će da odaberete metlice brisača ili tepihe za Vaše potrebe, bez obzira da li kupujete kao poduzetnik – veleprodaja (tvrtke i obrti) ili privatno – maloprodaja.