Poštovani!

Radi sprječavanja širenja virusa COVID-19

RADIMO ISKLJUČIVO PO DOGOVORU I NAJAVI

ZA SVE UPITE slobodno nam se obratite na:

e-mail info@autostaklo-bingo.hr ili

PJ. Čakovečka 124, 40305 Nedelišće

040 895 364 098 482 053

PJ. Franje Galinca 7, 42000 Varaždin

042 206 001 098 9294 218

Zdravlje naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika nam je prioritet.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

AUTOSTAKLA – ugradnja i popravak

Staklo na vozilu jedno je od kritičnih komponenti za sigurnost putnika. Nestručno ugrađeno staklo na vozilo prijetnja je sigurnosti putnicima, zato povjerite ugradnju stakla na Vaše vozilo stručnim osobama u specijaliziranim servisnim radionicama.
Mi smo tu radi Vas.
Dolaskom u našu servisnu radionicu možete birati između originalnih ili više vrsta zamjenskih stakala.

U ponudi su stakla najvećih svjetskih proizvođača; Pilkington, Saint-Gobain, Sekurit, Guardian, Nordglass, XYG, Benson… Veći dio od tih proizvođača proizvodi originalna i zamjenska stakla za vozila, bilo da se radi o prednjim, bočnim ili zadnjim staklima.
Stalni kontinuiran izbor od cca 2000 stakala na skladištu potvrđuje da ne morate čekati kako bi se obavila ugradnja stakla na Vaše vozilo.
Popravak-reparacija stakla provodi se jedino na prednjem vjetrobranskom staklu, saniranjem manjih oštećenja nastalih udarcem kamena i sl. Sanirati se mogu jedino oštećenja do promjera cca 2-3 cm. Zato se preporuča brza reakcija kako manje oštećenje ne bi postalo veće uslijed izloženosti stakla toplini, hladnoći, ulasku vlage i nečistoće u oštećenje i sl. Ukoliko se oštećenje toliko poveća da je nemoguće obaviti sanaciju jedino što preostaje je izmjena stakla što naravno iziskuje i višestruko veći trošak.

Vi – Osiguravajuća kuća – Mi
Ukoliko posjedujete policu osiguranja (kasko ili djelomični kasko) za Vaše vozilo, dovoljno je da u Osiguravajućoj kući obavite izvid štete te sa prijavom dođete kod nas. Ovlašteni smo partneri svih većih Osiguravajućih kuća. Izmjenu stakla na Vašem vozilu Osiguravajuća kuća će platiti direktno nama ukoliko postoji pravna osnova za isplatu.

RETROVIZORI

Retrovizor je također jedan od važnih dijelova na vozilu.

U ponudi su original retrovizori kompletni sa ogledalom ili samo ogledala izrađena po uzorku (šabloni).

KALJENA, TRIPLEX (LAMISTAL) STAKLA

Ova vrsta stakla najčešće se nalaze na radnim strojevima. Razlika između kaljenog i triplex (lamistal) stakla je u izradi i čvrstoći. Kaljena se stakla prilikom loma rasprše u puno sitnih komadića dok triplex (lamistal) staklo ima između dva sloja stakla foliju te se prilikom loma komadići stakla zadržavaju na foliji. U ponudi su original stakla za radne strojeve ili stakla izrađena po uzorku (šabloni).

PLEXIGLASS

Ova je vrsta stakla izrađena od plastike, u raznim bojama i debljinama, ovisno o tome koja mu je namjena. Najčešće se koristi kao zamjensko staklo.